مطالب قسمت موسیقی خیلی پراکنده است و اگر طبقه بندی بشه به نظر من بهتر ه. (مثلا قسمت نوازندگان - مطالب آموزشی و....)
در حال حاضر مطالب کمه و اگر دنبال مطلب خاصی باشیم به راحتی می تونیم بگردیم ولی وقتی حجم مطالب سایت (قسمت موسیقی) زیاد بشه اونوقت با مشکل روبه رو میشم.
من هم تقریبا نظر شما رو داشتم و با ادمین در میون گذاشتم،نتیجه این شد که فعلا حجم مطالب اون قدر نیست که بخش جدید تو موسیقی ایجاد کنیم.تا جایی که تونستم مطالب رو دسته بندی کردم.من خودم نظرم رو 4 بخش بود:
1.دانستنی های موسیقی
2.بخش دانلود موزیک
3.اخبار موسیقی
4.و یه بخش شامل گفگتگو آزاد،مثلا چه سازی دوست دارین-بهترین خواننده کیه-نظرت راجع به این اثر چیه و ...
1. سبکهای موسیقی با بیوگرافی و بهترین نوازنده هاشون و.... برن یه تاپیک
2.یا اینکه بیوگرافی ها هم برن یه جا بعد سبکها جدا جدا مورد برررسی قرار بگیرن
و اما یک پیشنها یا انتقاد:
برای بیان انتقادم نیاز میبینم مثال بزنم و منظورم شخص خاص و ایجاد کننده تاپیک نیست
نقل قول:بهترین نوازندگان گیتار الکتریک(از نظر شما) ؟
به نظر من اسم این تاپیک میتونه به (گیتار الکتریک و بهترین نوازندگانش) تغییر کنه
و اگرم میخواید نظر دیگران هم بدونید چون بالاخره اینجا تالار گفتمانه خودتون بحث رو به نظرات شخصی جهت دهی کنید
اسم تاپیک وقتی این مدلی میشه صرفا خواننده مطلب توقعش به اندازه ی خوندن ننظر اعضا تالار پایین میاد و ممکنه باز نکنه تاپیک رو ولی اگر این شیوه ای که من گفتم باشه هم تاپیک جدی و مختص و قشنگی ایجاد شده و هم اینکه شما با جهت دهیتون به هدفتون از ایجاد تاپیک میرسیدو همه نوع خوانده ای رو به تاپیکتون ثوق میدید
هی فلانی
شاید قبول جهان آنچنان که هست آغاز زندگیست...
خواننده، نوازنده، صدابردار، ارنجر، آهنگساز همه اينها مي تونه باشه. ولي به نظر من چون هميشه خواننده و نوازنده هستند كه مد نظر قرار مي گيرند همون خواننده و نوازنده كافيه!
يه بخش هم مي ذاريم سبك هاي موسيقي
بعد تو اين بخش واسه هر سبك يه تاپيك مي ذاريم و نظرات كاربران در اون قسمت قرار مي گيره!
بعد يه بخش مي تونه به نام معرفي آثار باشه
تو اون بخش هم باز تاپيك هاي مختلفي براي هر سبك ميذاريم كه آثار مطابق با هر سبك در اون تاپيك قرار ميگيره. در اين قسمت كاربران يه اثر يا يك آلبوم رو معرفي مي كنند و دربارش بحث و گفتوگو مي كنند.
البته من بعيد مي دونم با اينكه دوستان مطمئنا موزيك گوش مي كنند تو اين تاپيك ها و جريان داشتنشون كمكي بكنند.
آنکس که بداند و بداند که بداند -- باید برود غازبه کنجی بچراند
آنکس که بداند و نداند که بداند -- بهتر برود خویش به گوری بتپاند
آنکس که نداند و بداند که نداند -- با پارتی و پول خر خویش براند
آنکس که نداند و نداند که نداند -- بر پست ریاست ابدالدهر بماند
نقل قول:. سبکهای موسیقی با بیوگرافی و بهترین نوازنده هاشون و.... برن یه تاپیک
2.یا اینکه بیوگرافی ها هم برن یه جا بعد سبکها جدا جدا مورد برررسی قرار بگیرن
1.بیایم یه تاپیک بزاریم برای بیوگرافی ها و بعد همرو توش قرار بدیم
2.هر گروهی یک تاپیک اختصاصی داشته باشه و بعد در اون تاپیک همه چیزای گروه من جمله بیوگرافی هم قرار بگیره
دلایلم:
1.زیر بخشهای بهتری توسط شما و سایر دوستان پیشنهاد شده که واجب تره
2.وقتی یک زیر بخش اضافه میشه تمرکز میطلبه و من موافق نیستم که تمرکر بخش موسیقی بره به سمت بیوگرافی
3.اگر زیر بخش جذاب تری انتخاب بشه در اون صورت جذابیت بخش رو هم میبره بالا
درود بر همگی
پیشنهادی برای اینکه زیر بخشی به تالار در بخش موسیقی زده بشه کسی نداره دیگه؟
اینجا بگید که بعد جمع بندی شده رو به تاپیک زیر بخش بگیم تا اقا فرزاد اقدام کنند
دوستان نظر من:
گفتگوی ازاد برای بخش موسیقی هست
که حول محور موسیقی بچرخه و بحثها و تبادل نظر ها توش قرار بگیره
و یکی هم سبک ها
و نظر دوست دیگه ای اینه که بیوگرافی بشه یک زیر بخش
نظرات رو در این تاپیک بخونید متوجه میشید