سلام و درود
دوستان اولین قانون تاپیک و مهمترین:
از قرار دادن هر گونه عکس یا فیلم لو رفته جدا خودداری کنید
حتی کلیپهایی که خودتون ساختید هم نزارید(مخصوصا خواهران)
برادران عزیز هم اگر خواستید بزارید فقط اگر جنبه طنز داره قرار دادنش بلا مانع هست
دوستان و حال و هوای دانشجویی واقعا خوب بود روحم جوون شد

مخصوصا دوستان ترم 7یا ترم 8 کاردانی رو میدیدم اعتماد به نفسم میرفت بالا
خلاصه گذشت و من برای ادای معرفت یک سری هم به یکی از همسایه هام که اون زمان واحد روبروییم بود زدم

که چقدرم باهم خوب بودیم یادش به خیر
یه خانواده بودن
یه دختر 2دبیرستانم این خانواده داشتن
من رفتم گوشیش رو داد به من و گفت عکسهارو ببین خیلی چیزها گفته میشه چیزی تعریف نکنم
عکسهای مهمونی بود و چند تا سفر که وسطش 4تام همینوطوری پیدا میشد
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای وسط عکس دیدن بودم که صدای واااااااااای گفتن من همرو میخکوب کرد
عکس یکی از دوستام رو دیدم که دستش بود
یک عکس خیلی خیلی خیلی بد بود که تو خوابگاه گرفته بودن و نامردها بالای عکس امارم نوشته بودن
رفتم دیدم یه عکس دیگه بالاش نوشته بود دانشگاه ازاد اسلامی قزوین
منم هنگ کرده بودم خواستم به طرف زنگ بزنم که گفتم نه بزار اول ببینم جریان چیه
زنگ زدم به یکی از بچه ها که هم خوابگاهیش بود و به واسطه اون من باهاش دوست شده بودم و دیدم بله عکس دست هر کسی دادن و هر عکسی باهرگوشی انداختن و کلا عکس بد انداختن با دوربینی غیر دوربین خوده ادم خیلی احمقانس و اون موقع میگفتم همه میخندیدن حالا دیده بودن عواقبش رو
همه ادمها همیشه که خوب نیستند در ضمن یادگاریه همون عکس معمولیم کافیه
ادم باید خودشم عاقل باشه ولی طرفم خیلی نامردی بوده کارش
ولی خودمونیم دنیا چقدر کوچیکه ... دانشجویی ما گذشت و دانشجویی اونها و هزارتا ادم دیگم میگذره
والا ما هم خوشیم و خوش میگذروندیم ولی با یک چارچوبی
حالا مقصر این عکس پخش شدنها و فیلم لو رفتنها دیگه واقعا کدوم طرف هست نمیدونم
فقط این که معلومه یه طرف قضیه یه ادم احمق و نادونه و طرف دیگه یه ادم نامرد
این بنده خدا یا هزار نفر دیگه که میشناسیم ترم 7 کاردانی اونم معماری که با پول خیلی راحت میتونی واحد پاس کنی 15تا واحدم پاس نکرده نمیدونم چرا اخراجش نمیکنند

خدا میدونه تا چند ساعت تو شک بودم و تو کما نمیدونستم چیکار کنم چی بگم
فقط وقتی دوستان گفتن بلوتوث کنیم تنها کاری که از دستم بر میومد گفتم ... جان به کسی نده خودتم پاکش کن نزار تو اشتباه کسی شریک باشی
بعدشم اسم یونی رو هم بد در میدید حالا دیگه زدن اینکه طرف کیه و از کجا رو فاکتور بگیرید
خدایا اون عکس رو خانواده طرف ببینه میدونم که مرگش حتمی هست ولی خودش ....
راستی ... جونم لباس تو هم لو رفته دیگه نپوشش