من شخصا کارتون خيلی دوست دارم ، اونم از نوع انميشن ، شايد شما هم دوست داشته باشيد
جناب Administrator اگه ميشه يک فروم جديد به اين اسم باز کن که من و بقيه بچه ها اگه لينک دانلودی از اين ها داشتيم قرار بديم . تا بقيه ( که يکيش خودمم ) بتونيم دانلود کنيم .
با تشکر
سنگی که طاقت ضربه های تیشه را ندارد تندیس زیبایی نمی شود،
از زخم تیشه ها خسته نشو که وجودت شایسته ی تندیس است
-----------------------------------------------------------------
اي خدا:اگر بناست دينت رابه عده اي بسپاري و دنيا را نصيب عده اي ديگر كني ما را از هر چه مظهر دنياست محروم كن
(آخرین تغییر در این ارسال: 14-March-09 18:36 توسط Administrator.)
پیشنهادات در مورد سایت رو بهتره توی قسمت گفتگو و پیشنهاد بفرمایید!
در مورد انمیشن منظورتون دقیقا چیه؟ مثلا دانلود کارتون یانگوم ؟!
حجم بالا یا پایین؟
به هر حال چون سایت دانشجوهاست پیشنهادات هم حتما مد نظر قرار گرفته میشه.
پس شما در بخش گفتگوی آزاد این کار رو شروع کنید! در صورتیکه کار شما روند خوبی داشت من بخش جدید رو ایجاد می کنم
(اصولا بخش خالی تاثیر منفی رو روند کار تالار داره و پر کردن 2-3 روزش هم از تاثیر منفیش کم نمی کنه)
نقل قول:تصمیم گرفتم این موضوع رو یه معیاری براش بزارم که درخواستها مطابق اون باشه:
غیر از بخشهایی که وجود داره ،
1- هر بخش جدید مثل ( سینما و تلویزیون ) باید قبلا زیربخش باشد و حداقل 130 موضوع داشته باشد تا تبدیل به یک بخش کامل شود
2-برای هر زمینه مطلب مثل :فضا و سایر زمینه هایی که بخش و زیر بخش مختص خود ندارند ، باید حداقل 20 موضوع وجود داشته باشد تا برایش زیربخش ایجاد شود
سلام
کار خوبی هست ولی اگر نخندی باید بگم که بعد از 2 سال درس خوندن توی دانشگاه نمی دونستم که دانشگاه برنامه کوهنوردی هم داره
البته حدسش سخت نبود ولی از چگونگیش با خبر نبودم!
شخصا فکر می کنم که یک اگر در حد معرفی و تعریف و عکس باشه 1 یا 2 تاپیک کافیه مگر اینکه چیزهای فراتر از اینا بخواهید ارائه بدید!
سلام
حالا كه روند خوشبختانه داره خوب پيش ميره به نظر من اگه در بخش موضوعات ديگر در كنار ديگر زيرمجموعه ها يه بخشم به سينما اختصاص بديد فكر ميكنم خوب باشه
اخه هم خودم و هم بقيه در رابطه با سينما اطلاعات در سايت قرار ميدن
اگه يه بخش مجزا بهش اختصاص بديد فكر ميكنم بهتر بازدهي داشته باشه
هی فلانی
شاید قبول جهان آنچنان که هست آغاز زندگیست...
چون قبلا هم بهنام عزیز بخشی در مورد انیمشین درخواست داده بودن ، حالا بخشی هم در مورد سینما و انیمیشن ایجاد می کنم!(به زودی....)
فقط امیدوارم سعی بشه مطالبش مفید و بروز باشه
(یک تذکری هم اینجا بدم بد نیست!!! دوستان سعی کنن اگر موردی دارای مطالب زیادی هست همش رو توی یه تاپیک مطرح کنن که برای دیگران دسترسیش ساده تر باشه و مجبور نشن موضوعات مختلف رو جستجو کنن)
ممنون
سلام
خسته نباشيد
به نظر من به سايت يه قسمت اضافه بشه به اسم (سرگرمي) فكر ميكنم بازدهي خوبي داشته باشه
يه مقدار بحثا داره تكراري ميشه و بخشا كسل كننده
در قسمت سرگرمي ميشه :
-داستانهاي كوتاه و شعر
-لطيفه و جك وsms...
-عكسهاي ديدني
و.....جاي بگيره.اون موقع بعد از خوندن اخباراي تاسف بار يه لطيفه ي قشنگ بد نيست
........................................
البته ببخشيدا من خيلي نظر ميدم
بازم هر جور خودتون صلاح بدونيد
(آخرین تغییر در این ارسال: 17-September-08 2:50 توسط Taniya star.)
سلام
اولا من خودم همرو تشویق می کنم به نظر دادن برای بهتر شدن سایت ... بالاخره سایت دانشجوهاست
در مورد بخش بندی ها هم همونطور که دیدید ایجاد بخش جدید کار خیلی پیچیده و زمانبری نیست .
بحث اصلی اینجاست که اگر خیلی از تالارهای ناموفق رو ببینید ، یک صفحه دارن با نزدیک 50 یا 60 موضوع که خود باز شدن این صفحه کلی وقت کاربر رو میگیره(فکر نکنم شما هم مثل من بخواید اون شکلی بشیم)
من پیشنهاد می کنم تا حد امکان از همین بخشهای فعلی استفاده بشه و در صورت نیاز جدی بخشهای جدیدی اضافه بشه
البته می تونیم به بخش گفتگوی آزاد زیربخش(زیر شاخه) اضافه کنیم !!! چطوره؟
سایر دوستان هم اگر در این مورد و سایر موارد نظر داشتن حتما بگن
(آخرین تغییر در این ارسال: 17-September-08 17:03 توسط Administrator.)